Папірус

Декоративне покриття PAPYRUS з фактурою тиснення паперу, яке чудово поєднується з будь-яким стилем інтер’єру, будь-то класика, модерн або ексклюзивні розробки і модні віяння. Завдяки оригінальному способу нанесення покриття шляхом обклеювання стін тонким, але в той же час дуже міцною папером, на поверхні не залишається ні швів, ні стиків. Оригінальне рішення для декорування стель. Це унікальна можливість створення власного неповторного інтер’єру з доданням покриттю мальовничого виду і одночасно із захисними властивостями.

Пісочні декори (Сахара Ветро)

SAHARA – це перламутрове покриття, що застосовується для внутрішніх робіт. Елегантний і натуральний шарм покриттю додає поєднання кварцових частинок і перламутровою бази. Цей матеріал дуже простий у нанесенні. Випускається в двох базах: SILVER і GOLD. SAHARA PREMIUM – це суперсучасне покриття, що відбиває останні тенденції в оформленні інтер’єрів. У ньому підібрані надзвичайно яскраві і іскристі перламутрові пігменти різної фракції. Від декоративного покриття SAHARA цей матеріал відрізняє посилений перламутровий блиск, ефект переливу, блискучі металізовані частинки. Випускається в двох базах: SILVER і GOLD.

Кракелюр

Кракелюр – ефект потрісканої поверхні стін є одним із прийомів штучного старіння стін або меблів. Дана технологія застосовується для того щоб додати інтер’єру затишок і створити атмосферу з багатою історією. Дизайнери називають стиль з використанням зістарених стін або меблів «Шеббі шик» або потертий шик. Цей стиль з’явився в кінці 1980 році, її засновницею вважають англійку Рейчел Ешвел. Жінка обожнювала старі меблі, вона купувала її на всіляких розпродажах, а потім самостійно прикрашала. Такі меблі незабаром стала дуже популярною, а романтичний стиль Шеббі шик став одним з провідних в дизайні того часу. Потертий шик створює атмосферу будинку з довгої «родоводу», затерті предмети інтер’єру становят особливу цінність.

Шовк

«Отточенто» це тип декоративної штукатурки з унікальним оптичним ефектом оксамитового шовку, створюваним завдяки спеціальній формулі з металевими пігментами.

Сьогодні назва «Отточенто» застосовують до будь-якої декоративної штукатурки з ефектом шовку або оксамиту. Хоча спочатку цим ефектом мав тільки італійський матеріал «Ottocento» фірми Oikos.

Суть ефекту «Отточенто» наступна: при зміні кута огляду, декор змінює свій вигляд за рахунок заломлення світла і кожен мазок, нанесений майстром, відображає промені по-різному, в результаті чого на стіні з’являється дивовижна, захоплююча дух гра світла і тіней. Звичайно, описати ефект «Отточенто» словами навряд чи вийде. Тут, як то кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів почути.

Марсельський віск

«Марсельський віск» – різновид декоративної штукатурки, характерною рисою якої є досить глибокий рельєф поверхні. «Марсельський віск» застосовують для імітації фактури каменю, дерева і створення безлічі інших цікавих малюнків. Незважаючи на глибокий рельєф поверхні, покриття приємне на дотик. Торкаючись до нього, Ви відчуваєте гладкі краю фактури.
Декоративна штукатурка «Марсельський віск» являє собою створення малюнка за допомогою спеціальної шпаклювальної маси, яка, після висихання, покривається декоративною блакиттю або воском, тонованими в сподобався Вам колір. Відмітна особливість «Марсельського воску» полягає в його фінішному покритті, в якому колір по поверхні розподіляється не рівномірно. У поглибленнях він виходить більш насичений, а на вершинах ж більш світлим, за рахунок чого підкреслюється малюнок і створюється, так званий, ефект «постарілої поверхні».

Венеція

Декоративне покриття для внутрішніх робіт MURANO – це Венеціанська штукатурка, створена з використанням натуральних мінеральних наповнювачів і акрилових єднальних. Цей розкішний матеріал створює ефект полірованого мармуру. Спеціальна формула дозволяє домагатися насичених тонів при економному витраті барвників. Колеровка проводиться універсальними барвниками в кількості не більше 6% від маси матеріалу.
MURANO PEARL / MURANO GOLD – це спеціальне декоративне покриття, створене з використанням натуральних мінеральних наповнювачів, металізованих пігментів і акрилових єднальних. Матеріал має перламутровим ефектом, і наноситься в якості фінішного шару на декоративне покриття MURANO.
MURANO PEARL / MURANO GOLD може також застосовуватися в якості самостійного декоративного покриття. У такому випадку воно наноситься так само, як венеціанська штукатурка Murano – в 2-3 шари. Можлива комбінація з іншими матеріалами ТМ «Ельф Декор», такими як MIRAGE, ILLUSION, PERSIA, GROTTO, TRAVERTINO STYLE, MARMORINO STYLE.

Марморіно (Marmorino Style)

MARMORINO STYLE – це натуральне вапняне декоративне покриття, створене на основі сучасних технологій і секретів італійських майстрів. Завдяки своїй високій міцності і вологостійкості MARMORINO STYLE може використовуватися як для внутрішніх, так і для зовнішніх оздоблень. Властивості цього унікального декоративного матеріалу дозволяють повторити структуру натурального мармуру. MARMORINO STYLE створить атмосферу античної розкоші і особливий затишок у Вашому домі, а також неповторність інтер’єру. Результат приємно здивує Вас і задовольнить найвищі вимоги, так як покриття MARMORINO STYLE може бути виконане в різноманітних відтінках і напівтонах, а також в різних техніках нанесення.

Травертин

TRAVERTINO – це натуральне вапняне покриття, що застосовується для внутрішніх і зовнішніх робіт. Цей матеріал чудово передає як середньовічний італійський стиль, так і ефектно вписується в сучасний інтер’єр. Продукт створює міцне, зносостійке і довговічне покриття, а використання кольорованих восків додасть додатковий ефект, дозволить домогтися різноманітних колірних відтінків і підкреслить фактуру. Випускається в базах WHITE і BEIGE. Також є в базах BLACK і WENGE під замовлення.